lørdag den 2. februar 2013

Scanning i 27. uge

I dag har min datter og svigersøn været til scanning i Fredericia hos jordemoder.dk. De kommende stolte bedsteforældre var inviteret med, for netop en scanning i 27. uge skulle kunne give et rigtig godt indtryk af det lille vidunder, som ligger godt og trygt i mors mave. I forvejen er Albert en lille fyr med masser af spræl i, så forventningerne var helt i top! De unge mennesker havde endda arrangeret frokost i byen, så vi kunne sidde og snakke hele seancen igennem og glædes over de skønne billeder af miraklet :-)

Ingen, og jeg mener INGEN, havde dog tænkt den tanke at høre den unge herre om, hvorvidt det nu passede ham, at være midtpunkt en lørdag middag fra kl. 12.15 og ca. en time frem!

"Lørdag middag fra kl. 12 og to timer frem sover man til middag!"...skal vi hilse og sige.... Albert tog en velfortjent middagslur med ansigtet dybt begravet i moderkagen og ryggen vendt ud mod alle bedsterne og sådan var det! Helle hoppede og dansede, gik tur og gik på toilettet, skubbede, trykkede og masede og lige meget hjalp det. ALBERT SOV TIL MIDDAG og det stod ikke til at ændre. Godt, at der var gratis softice med kaffe efter frokostbøffen på Jensens Bøfhus... Noget skulle vi da have som trøst :-)
Albert og mor og far tager afsted igen på fredag morgen,. for tidligt om morgenen sover man da ihvertfald ikke til middag!
Hvis det passer Albert at stille op til "fotografen" på fredag, vil det glæde mig meget at vise jer et billede af mit kommende barnebarn :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar